12 Aralık 2009 Cumartesi

Beşiktaş Cola Turka Show Devam Ediyor




Beşiktaş CT bugün Kepez'i 102-73 mağlup etti Akatlar'da.Sadece ilk çeyrek başa baş geçti(24-21) Ama daha sonra Engin-Chatman-Baxter-Fletcher darma duman ettiler Kepez'i.Haluk Yıldırım'ı saymıyorum büyük üstad.
Kepez antremansız ve parasız olarak geldi İstanbul'a ve büyük bir darbe yediler.Cüneyt sakattı.Alex Gordon ve Fatih Solak takımdan ayrıldı zaten.

Beşiktaş'ta iki ilk 5 oyuncusu Newley ve Muratcan yoktu.Muratcan en az 1 ay daha yok.Newley 2 hafta sonra parkelere geri dönüyor.Buna rağmen yine skorer kimliklerini yansıttılar böyle giderse sezon sonunda sayı ortalamasında rekor kırarlar.Ömer Ünver iyi süre aldı eskiye nazaran  Burak Hoca değerlendirmeli Ömer'i.Pivot transferi söz konusuymuş bence de çok gerekli atletik bir PF alınabilir Haislip veya Slaughter tarzı.Chatman gibi bir asist canavarı varken bu tür atletik oyuncuya ihtiyaç var gibi.Baxter savunma yapmamaya devam edeiyor ama ligin sayı kralı :) Ne olursa olsun Baxter mutlu edilmeli çünkü ne yapıcağı belli olmayan bir oyuncu.Şampiyonluk hayal değil.

Kepez maçının sayı dağılımı şöyle:

Beşiktaş Cola Turka: Engin 22, Chatman 23, Kerem 2, Cevher 5, Baxter 15, Haluk 8, Ömer 2, Flecer 15, Adem 6, Arin 2, Cem 2
Kepez Belediyesi: Bora 4, Foster 9, Ersin 19, Stanojevic 20, Buckman 9, Erdem 7, Levent 5, İlkay, Hadi
1. Periyot: 24-21
Devre: 53-27
3. Periyot: 73-52

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder