18 Ekim 2009 Pazar

Beşiktaş:2-Kasımpaşa:1

Her açıdan çok zor bir maç oldu Beşiktaş için.Maça iyi başladı Kara kartallar 2 gol de buldular.Ama daha sonra bu avantaja rağmen çok zorlu bir ikinci yarı vardı.Tabata çok iyi bir performans sergiliyor son iki haftadır ama Tabata'nın üstüne daha çok gidilmesi lazım yani atakları Yusuf'un Ernst'in yerine Tabata başlatmalı.Futbolu çok iyi biliyor 8 Milyon Euro eder mi? Etmez tabiki de ama Beşiktaş'a seviye atlatabilir.Beşiktaş'ın dünkü maçtaki tüm önemli pozisyonlarda onun ayağı var zaten istatistiklere yansıyan da iki de asisti.

Maçın ilk yarısı bittiğinde tabela bakınca bu maç 5 olur diye geçirdi içinden herkes.Ama beklenen son yerine bitmez tükenmez SON! dakikalar baş gösterdi İnönü'de.
Kasımpaşa'yı kendi sahasında kabullenen Beşiktaş kontra ataklardan iki tane çok net gol pozisyonu buldu ikinci yarıda ama yine zor olanı yapıp harcadılar pozisyonları.
Bunun cezasınıda son dakikalarda çektiler.


Maçtan önce maçı izleyen Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbaya sorsalar önümüzdeki haftaki maçta Beşiktaş'ta kim olmasın deseler eminim Sivok-Ferrari-Ernst derdi.Haftaya Beşiktaş bu 3 önemli oyuncusundan da faydalanamıycak.Ernst dünkü maçta tanınmaz haldeydi nedense konstantre olamadı galiba bu maça.Herkesin aklına akılları Wolsfburg'da herelde.Sorusu geliyor ama bence aklı Wolsfburg da olan isim Mustafa Denizli idi.Nedense takımını ikinci golü bulduktan sonra farkı açmak yerine bekleme moduna geçirdi.

Rüştü ve taraftar konusuna gelince tecrübeli kaleci dün başarılı bir görüntü çizdi takımın kötü görüntüsü ve Cska maçında yediği goller taraftarın oklarını onun üzerine çekmişti.Dün bu görüntü biraz bozulmuş olmalı.Gollerden sonra protestolar ocak ayına kadar sürer ocakta yine aynı yönetim seçilirse Beşiktaş'ı zor günler bekler bir kan değişikliği şart.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder